Rólam

Üdvözlök mindenkit a Gardrobe in the City ruhaüzlet webshopjának az oldalán! Szeretnék nektek kicsit mesélni az üzletem és a webshop megvalósulásáról.

Nádasdi Eszter vagyok, a Gardrobe in the City nyíregyházi ruhaüzletének a megálmodója.
Kislány korom óta folyamatosan foglalkoztat a divat, az öltözködés és a mindig alkalomhoz illő megjelenés.
Amióta csak az eszemet tudom a ruhaüzletek szerelmese vagyok. Szeretek boltról boltra járni és megtalálni az éppen szükséges új ruhadarabot vagy kiegészítőt. 

Az új dolgok megvásárlásával mindig egy “kihívást” állítok magamnak, hogy a régebb óta a szekrényben sorakozó elhanyagolt ruhadarabokkal kombináljam őket. Így igyekszem folyamatosan változtatni a megjelenésemen, persze egy stílushatáron belül. Fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja a magához legközelebb álló stílusirányzatot és az ahhoz illő szetteket magabiztosan viselje nap mint nap.

 

“A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk, és hová tartunk.
Ezt az egyensúlyt tükrözze az öltözködésünk.”                                                                                  

Giorgio Armani

Célom

Mindig szerettem tanácsot adni barátnőimnek, családtagjaimnak az alkalomhoz illő napi viselet kiválasztásában, ha kérték szívesen kísértem el őket egy-egy shopping túrára is.
Egyetemi tanulmányaim befejezte után ezért úgy döntöttem továbbra is a divat szerelmeseként megnyitom saját kis ruhaüzletemet Nyíregyházán. Elhatározásommal nem csak ruhák eladásával szerettem volna foglalkozni, hanem a vásárlóim ízlésvilágának megismerésével.
Ennek alapján töltöm meg a boltom árukészlettel, igyekezve minden kedves vásárlóm igényét kielégíteni.
Az üzlet webshopjával szeretném ha folyamatosan frissülő Olasz árukészletem nem csak a Nyíregyháziak számára lenne elérhető hanem az ország bármely pontjáról megrendelhesd Te is! A termékek összeállított szettek formájában kerülnek majd feltöltésre ezzel egy kis inspirációt és segítséget nyújtva az érdeklődőknek.
Bízom benne, hogy örömmel és magabiztosan viselitek majd a
Gardrobe in the City ruhadarabjaitokat és kiegészítőiteket!:)
“A magabiztosság olyan ruha ami minden nőnek jól áll”

error: Írásvédett tartalom!